keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Ystävänpäivä swap

Tosiaan onneksi Merja muistutti että suunniteltiin ystävänpäiväswap. Helmikuun kerhokerraksi mukaan ministelyaiheinen paketti. Arvotaan sitten kaikille "ystävänpäivälahja".


Piia

tiistai 22. tammikuuta 2013

Kerhoilua helmikuun 17.päivä

Tehtaillaan ensi kerralla kerhossa kukkia paperinarusta. Allekirjoittanut tuo kahta eri sävyä vihreää paperinarua josta on tarkoitus tehdä lehtiä kukkiin. Kaikenlaisia kukkia saapi tehdä viherkasveista lähtien. Jos haluaa jotain väriä horsmiin niin mukaan sitten värikkäitä heteitä, valmiita pieniä kukkia yms. Rautalankaa kannattaa varata mukaan, ruukkuja ja itsekuivuvaa savea. Itse tein kokeeksi pienen kukan käyttämällä keskikokoista helmeä ruukkuna. Ei mikään hassumpi kokeilu eli jonkinsortin helmetkin käy ruukuiksi. Tosin helmen reiän on oltava hieman suurempi että muutama paperinarun pätkä mahtuu sinne sisään. Mukaan myös tietysti sakset, liimaa ja muita tykötarpeita joita katsoo tarpeelliseksi. Helmikuussa nähdään :)


Piia

maanantai 14. tammikuuta 2013

Aikataulusuunnitelma?

Tässä katselen kalenteria ja pohdin noita kevään kerhoiluita. Ehdottaisin seuraavia sunnuntaipäiviä keväälle: 17.2., 17.3., 21.4., 19.5. Lisäksi se Larissan kerhokerta 3.3.

Edit: Maaliskuussa tavataan vain tuolloin Larissan kanssa. 17.3. tippuu aikataulusta pois. Aiheita otetaan mielellään vastaan :)

Seuraava kerhoilukerta sunnuntaina 20.1.

Vuoden 2013 ensimmäinen kerhoilu lähenee ja se pidetään 20.1. Suunnitellaan hiukan kevättä ja tehdään jotain kivaa siinä sivussa. Ehdotuksia vielä odotellaan. Teema ja materiaaliluettelo löytyy myöhemmin tällä viikolla täältä blogista



Piia

Naantalin nukkekotikerhon uusi blogi

Siirretäänpä Naantalin nukkekotikerhon blogi tänne Bloggeriin kun en oikein enää luota tuohon vuodatuksen toimintaan. Eli tällä puolella jatketaan. Yritetään aktiivisemmin kuvailla kerhoilun tuotantoa jatkossa :D nyt on jäänyt vähän vajaaksi....